Bekijk het nagesprek van Oom Wanja! - NiteNITE
Sluit
Sluit

Bekijk het nagesprek van Oom Wanja!

Op zondag 20 december om 14:00 spraken we online in het NITE Hotel over de theaterfilm OOM WANJA. Met castleden Bram van der Heijden, Joost Bolt, ecoloog Daniel Knoop en activiste en documentairemaker Sunny Bergman. Onder leiding van Merel van den Berge. Was je er niet bij? Niet getreurd! Kijk hieronder de video van het inspirerende gesprek terug.

Oom Wanja de theaterfilm of in het theater gezien? En speelt de thematiek nog in je hoofd? Kijk de video van het nagesprek met acteurs Bram van der Heijden en Joost Bolt, ecoloog Daniel Knoop, activiste en documentairemaker Sunny Bergman en host Merel van den Berge. Tijdens het nagesprek bespraken we vragen als: Hoe brengen we samen verandering teweeg? Hoe draagt het verhaal van Oom Wanja bij aan de strijd tegen klimaatsverandering? Wat wilde Tsjechov met het stuk? En hoe zorgen we ervoor dat we – persoonlijk en als maatschappij – iets doen?

Tsjechov staat bekend als schrijver van personages die bang zijn om te handelen. Dit maakt het stuk gruwelijk actueel. Want, hoe komt het dat we vaak pas gaan handelen als het eigenlijk al te laat is?

Oom Wanja
Theaterfilm Oom Wanja, die gebaseerd is op de voorstelling Oom Wanja, gaat zowel over een klimaatcrisis als over menselijkheid. De film was van 14 t/m 20 december te zien op het online podium van het NITE Hotel.

Let op: het nagesprek is Nederlands gesproken.
Please notice: this talk is NL spoken. 

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.