Thijs van Vuure - NiteNITE
Sluit
Sluit

Thijs van Vuure

componist, acteur

Thijs van Vuure

Thijs van Vuure heeft biologie en filosofie gestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Na zijn master in biologie heeft hij instrumental performance en muziek compositie gestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht en ook beeldende kunst aan de Rietveld Academie in Amsterdam. In de afgelopen jaren heeft Thijs zich gespecialiseerd in componeren, arrangeren, sounddesign en muziekregie voor theater en treed hij regelmatig op met verschillende instrumenten en stijlen, afhankelijk van het concept en de context van het optreden. Daarnaast creëert hij projecten waarin kunst, filosofie en wetenschap en hun wederzijdse invloeden centraal staan.

Naast zijn autonome werk maakt hij responsieve optredens en installaties als onderdeel van Collectief Walden, een interdisciplinair collectief dat (inter)nationaal optreedt. Momenteel werkt hij aan twee Tsjechovs tegelijk: ‘Drie Zusters’ (Toneelschuur Producties, regie: Eline Arbo) en ‘Oom Wanja’ bij het Noord Nederlands Toneel.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.