Martijn Nieuwerf - NiteNITE
Sluit
Sluit

Martijn Nieuwerf

acteur

Martijn Nieuwerf

Martijn Nieuwerf maakte op 13-jarige leeftijd zijn acteerdebuut als hoofdrolspeler Maarten in de populaire jeugdserie De Zevensprong. In 1994 studeerde hij af als acteur aan de Toneelschool van Amsterdam. Hij was een van de oprichters van de theatergroep ’t Barre Land, met wie hij ruim 50 voorstellingen in binnen- en buitenland maakte. Daarnaast werkte Martijn ook met oa. Toneelgroep Amsterdam, Fact, Henk van Ulsen, Tevengebroed, Jan Ritsema, Marijke Schermer, Oerol, Maatschappij Discordia, STAN en Orkater.

Op televisie was Nieuwerf te zien in tv-series als ‘A’DAM-E.V.A.’, ‘Doris’, ‘Sorry Minister’, ‘Doctor Cheezy’ en ‘Flikken Maastricht’. Ook is hij te zien in o.a. de tv-films ‘Op Zee’, ‘Nooit te oud’ en ‘Het Ravijn’. In de bioscoop was Martijn o.a. te zien in ‘Publieke werken’, ‘De gelukkige huisvrouw’, ‘Sonny Boy’, ‘Gooische Vrouwen’, ‘Wolfsbergen’ en ‘06/05’.

 

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.