Sarah Janneh in DE JACHT - NiteNITE
Sluit
Sluit

Na het lezen van haar columns verliefd geworden op Sarah Janneh? Snappen we! Wil je meer? Snappen we nog beter!

Na Before/After, Witch Hunt, Exit Macbeth en Yara’s Wedding, is Sarah Janneh dit seizoen te zien in De Jacht van NITE en Slagwerk Den Haag. Tot en met 15 december zie je Sarah’s nieuwste hilarische en muzikale glansrol in een theater bij jou in de buurt!

meer info + tickets

“NITE voelt als een warm bad, als één grote familie. Als actrice gedij ik daar het beste bij. Ik vind het daarom ook fantastisch dat ik me mag verbinden aan een gezelschap dat niet alleen vooruit streeft maar ook vooruit loopt.” – Sarah Janneh

De Jacht

In De Jacht bevraagt de Chileense regisseur Manuela Infante het verschil (of toch de overeenkomsten?) tussen mens en natuur. Wie is de baas, en wie bepaalt dat? Over de angst voor de grote boze wolf en de wolf in onszelf, over het aan de ene kant willen temmen van de natuur, en aan de andere kant de behoefte om ermee samen te vallen.⁠

tourlijst

Inleiding voor Onderweg

Goed voorbereid naar de voorstelling? Beluister de Inleiding voor Onderweg! In deze podcast praten Sarah Janneh en Olaf Ait Tami je in 10 minuten bij over De Jacht en wat je kunt verwachten. Onderweg naar het theater of thuis voor je vertrekt; deze mobiele inleiding kan altijd! Je kunt de aflevering vinden in je favoriete podcast-app of beluister hem hieronder:

Over Sarah Janneh

Actrice en zangeres Sarah Janneh (1994) begon haar opleiding aan het Muziekconservatorium in Tilburg en werd in 2012 aangenomen aan de Theaterschool Amsterdam waar ze in 2016 afstudeerde. Sinds 2022 is ze als vast ensemble lid verbonden aan NITE + Club Guy & Roni.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn?

Nooit meer iets missen
Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.